Dren Loxha

MES HARDHIVE

Qepallëlëshuara dëshirat mi flakëroi
E buza më rrjedh gjak rrushi
Vetëm mbeta mes hardhive
N’kët’ tokë të tharrt mbijnë ëmbëlsirat
Ëmbëlsirat tharrtohen
Tharrtirat bahen kangë
Kanga bahet valle
Vallja bahet foshnje
E foshnja bëhet saki
Dy gjëra duhet t’jen plotë gjithmonë
Hana dhe gota
Të tjerat vijnë vetë

Leave a Reply

Your email address will not be published.