E VËRTETA QË DO LEXUESI

(Rreth librit “Lindur së prapthi” të shkrimtares Rita Petro) Nga Irida XHURA Veprat biografike dhe ato autobiografike gjithnjë kanë tërhequr vëmendjen e lexuesit, sepse

BORA E ORHAN PAMUKUT

Është shumë e rëndësishme sesi autori gërsheton kompleksitetitn ndërmjet politikës, kulturës, fesë dhe lirisë individuale, gjë që tek lexuesi shfaqet një kuriozitet se deri

GJENEZA

(Neviana Shehi, “Edhe perënditë pushojnë të shtunën”, poezi, botoi Armagedoni, Prishtinë, 2023) Avni HALIMI Bota mitologjike ka qenë, është dhe do të ngelë terren

1 2 3 12