NJË PLUMB FATAL

Nxjerrja me të shpejtë nga burgu i një disidenti për shkak të ardhjes së një delegacioni evropian, në përbërje të të cilit është edhe

SËMUNDJET QË PREKIN SHKRIMTARET

Filmat në fjalë janë një simbolikë e shumë statistikave, intervistave dhe rrëfimeve individuale të kryeredaktorëve, redaktorëve, profesorëve, të cilët tregojnë se shkrimtaret gra përballen

NGA SHAHMERANI TE ROZAFA

Filmi i ri në Netflix, Shahmaran, risolli vëmendjen tek legjenda jo shumë e njohur botërisht, të qenies mitologjike gjysmë grua e gjysmë gjarpër. Emër