PËRDITA IME E MUNGUEME

Çasti, tonet nga e bardha në të zezë apo anasjelltas, janë elemente që e karakterizojnë stilin e artistit. Vetëm përmes tyne, ai me nji

ARTI I RRUGËS

Argjentinë, Peru, Brazil dhe Shtetet e Bashkuara. Në Meksikë, teknika murale u njoh si arti zyrtar i revolucionit, si dëshmi e suksesit dhe rëndësisë

DREJT RENOMESË BOTËRORE

(Për pikturat dhe portretet e Shefqet Avdush Eminit) SADIK KRASNIQI Njohja personale gjatë një vere shumë të nxehtë para disa vitesh në “Rings” në