FAN S. NOLI DHE SIMBOLIZMI

Vargjet noliane duket sikur u ngjajnë tingujve të Wagnerit. Dridhjet dhe tonet janë origjinale dhe të veçanta karshi poetëve bashkëkohës që kanë praninë e

DOZIMI I KULTURËS

A e kuptuan ndonjëherë politikanët shqiptarë se, në asnjë pyetësor, në asnjë program e strategji të pushtetit maqedonas nuk flitet për kulturën shqiptare në

NË VERI TË SHQIPËRISË

Çorapet janë një nga dhuratat që bëhen shumë shpesh në festat familjare. Gratë ua japin burrave, ndërsa grave u japin shami që janë një

ETJA E PASHUAR PËR DIJEN

Nga 79 vjet jetë, 62 prej tyre, i pati punë të pandërprerë. I udhëhequr nga një mision prej titani, të cilin e përmbushi më

1 2 3 18