Frederik Rreshpja UDHA E LIQENIT Unë kam kaq nevojë për ty, Më shumë se ky liqen për përrenjtë. Se dora ime nuk rastësisht mbi

Jim Morrison KËNGA FANTAZMË Zgjohu! Shkundi ëndrrat nga floknaja jote vogëlush i dashur, i miri im. Zgjidhe ditën dhe shenjën e saj, ajo, hyjnesha

Xheladin Rexhepi TJETËRSIM METAFIZIK nëse e nesërmja vjen Pas shpërthimit të planetit Bërthamës së uraniumit Tunduar epshi gjaku e krimi Bota do të jetë

Xhevahir Spahiu REKUIEM PËR ORËN 6… Ora 6 Akrepat si dy krahë të hapur që presin dhe ti s’po vjen ti s’po vjen as

Armenida Qyqja SHPIRT I PAGËZUAR Drita e syrit tënd më lan Pikërisht kur nis dyshoj veten, Vlerën time nën zhubrat e kohës, Tymin e

Agim Spahiu UNË, I ZAKONSHMI YT Shpesh shpërthej e dal prej gjoksit tim si Drini në vjeshtë, shpesh, sa shpesh! Ki durim! Jam në

1 2 3 29